Nintendo eShop

De Nintendo eShop is de digitale winkel van Nintendo, die toegankelijk is voor eigenaren van de Nintendo Switch, Nintendo 3DS en de Wii U. Deze digitale marktplaats biedt niet alleen een breed scala aan games, maar ook diverse diensten en functionaliteiten die de Nintendo-ervaring verrijken. Laten we eens dieper ingaan op wat de Nintendo eShop te bieden heeft.

**1. Digitale Gameaankopen:

De kernfunctie van de Nintendo eShop is het aanbieden van een uitgebreide selectie digitale games voor de Nintendo Switch, Nintendo 3DS en Wii U. Gebruikers kunnen games rechtstreeks downloaden naar hun console, waardoor het niet nodig is om fysieke gamekaarten te gebruiken.

**2. DLC en Uitbreidingen:

Naast volledige games biedt de eShop ook Downloadable Content (DLC) en uitbreidingspakketten voor bestaande games. Dit stelt spelers in staat om hun favoriete games uit te breiden met extra content, zoals nieuwe levels, personages of missies.

**3. Nintendo Switch Online-lidmaatschap:

Gebruikers kunnen hun Nintendo Switch Online-lidmaatschap aanschaffen via de eShop. Dit abonnement biedt toegang tot online multiplayer gaming, cloudopslag voor gamegegevens en een groeiende bibliotheek van klassieke NES- en SNES-games.

**4. Virtuele Console (NES en SNES):

Hoewel niet zo uitgebreid als in voorgaande Nintendo-consoles, biedt de eShop nog steeds toegang tot een selectie van klassieke NES- en SNES-games via de Virtuele Console. Dit stelt spelers in staat om nostalgische favorieten opnieuw te beleven.

**5. Nintendo eShop-cadeaubonnen:

Gebruikers kunnen eShop-cadeaubonnen aanschaffen en deze cadeau doen aan vrienden of familie. Dit is een handige manier om anderen de vrijheid te geven hun favoriete Nintendo-content te kiezen.

**6. Demoversies en Gratis Games:

De eShop biedt vaak demoversies van games, zodat gebruikers ze kunnen uitproberen voordat ze een aankoop doen. Bovendien zijn er regelmatig gratis games beschikbaar, waardoor spelers nieuwe titels kunnen ontdekken zonder kosten.

**7. Nintendo Switch My Nintendo-beloningen:

Gebruikers kunnen My Nintendo-punten verdienen door digitale aankopen te doen in de eShop. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor kortingen op toekomstige aankopen, thema’s, en zelfs fysieke merchandise.

**8. Pre-orders en Vooruitbestellingen:

Spelers kunnen games vooraf bestellen en vooruitbestellen via de eShop. Dit geeft hen toegang tot de game op de releasedatum en soms met exclusieve bonussen.

**9. Nintendo eShop-updates en Aanbiedingen:

De eShop wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe releases, aanbiedingen en kortingen. Gebruikers kunnen deze updates volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste beschikbare content en prijsverlagingen.

**10. Wishlist en Aanbevelingen:

Gebruikers kunnen games toevoegen aan hun verlanglijstje en ontvangen meldingen wanneer deze in de aanbieding zijn. Bovendien biedt de eShop aanbevelingen op basis van de spelgeschiedenis van de gebruiker.

De Nintendo eShop dient niet alleen als een digitale winkel, maar ook als een centrale hub voor Nintendo-gebruikers om games te ontdekken, uit te breiden en te genieten van verschillende diensten die de gamingervaring verbeteren.

Altijd Gamen
Logo
Vergelijk items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Vergelijken